Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014

Σπιτικό παστέλι(2 μονάδες)


ΥΛΙΚΑ: 
500 γρ. σουσάμι, 500 γρ. μέλι, 3 κουτ. γλ. ψιλοτριμμένο θυμάρι, ξύσμα από 1 μεγάλο λεμόνι. 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: 
Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το σουσάμι να καβουρδιστεί. Σε κατσαρόλα βράζουμε το μέλι επί δέκα λεπτά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά μας και ανακατεύουμε καλά. 

Διαβάστε περισσότερα στο dietamonadwn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου