Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014

Φαρφάλες με φασολάκια,κεφαλοτύρι και δυόσμο(3 μονάδες)


Υλικά
500 γρ. πένες ή φαρφάλες ή άλλο μικρόσχημο ζυμαρικό της αρεσκείας μας
500 γρ. (ζυγισμένα ακαθάριστα) φασολάκια, προτιμότερο μπαρμπούνια, καθαρισμένα και κομμένα σε κομμάτια των 3 - 4 εκ.
2 σκελίδες σκόρδου, καθαρισμένες και ελαφρώς κοπανισμένες (ή όσο σκόρδο θέλουμε)
3 μέτριες ντομάτες, σφιχτές, κομμένες σε μετρίου μεγέθους κύβους
τα φύλλα από 1/2 ματσάκι φρέσκο δύοσμο, ψιλοκομμένα, ή εναλλακτικά 1 κουτ. σούπας ξερός δυόσμος, τριμμένος
70 ml ελαιόλαδο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

100 – 150 γρ. κεφαλοτύρι, τριμμένο, ή φέτα, θρυμματισμένη

Διαβάστε περισσότερα στο dietamonadwn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου