Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014

Γιουβαρλάκια καλοκαιρινά(3 μονάδες)


Τι θα χρειαστούμε...

Για τα γιουβαρλάκια

500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
1 κρεμμύδι
1/2 φλ. ψιλοκομμένο μαϊντανό και προαιρετικά ελάχιστο φρέσκο δυόσμο
1/4 φλ. ρύζι γλασέ ή καρολίνα
1/4 φλ. ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι


Για την σάλτσα

3 ώριμες ντομάτες λιωμένες στο μούλτι ή ένα κουτί συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
3 κ. σούπας ελαιόλαδο
Καυτερή πιπεριά*

Αλάτι, πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο dietamonadwn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου