Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

Καλοκαιρινή Σούπα με καρότα και τζίντζερ (2 μονάδες)


Καλοκαιρινή Σούπα με καρότα και τζίντζερ με 2 μονάδες από το λάδι και την κρέμα γάλακτος!

Υλικά:

700 γρ. καρότα, ξεφλουδισμένα και ψιλοκομμένα
2 μέτρια κρεμμύδια, χοντροκομμένα
1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. σκόνη τζίντζερ
1 κ.γ. (κοφτό) κάρυ σε σκόνη
1,5 λίτρο ζωμό λαχανικών (για συνταγή δείτε εδώ)
1 λεμόνι ξύσμα
200 γρ. κρέμα γάλακτος (για επιτρεπόμενες με 1 μονάδα δείτε εδώ)
2 κ.γ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
2 κ.γ. σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
Αλάτι, πιπέρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου