Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

Κρεμ μπρουλέ με γιαούρτι (2 μονάδες)



Κρεμ μπρουλέ με γιαούρτι με 2 μονάδες από το γιαούρτι και τους κρόκους!

Υλικά συνταγής:

2 κεσεδάκια γιαούρτι 2%
1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
2 βανίλιες σκόνη
1/3 του φλιτζανιού υποκατάστατο ζάχαρης κατάλληλο για γλυκά και 4 κουταλιές της σούπας για το γαρνίρισμα
3 κρόκους αυγών
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου