Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Μπακαλιάρος με πράσα στο φούρνο (3 μονάδες)

Μπακαλιάρος με πράσα στο φούρνο με 3 μονάδες από το ψάρι και το λάδι που έχει 2 μορφές (τσιγαριστό και φούρνο)!!

Υλικά συνταγής:

1.250 γρ. πράσα, όχι πολύ μεγάλα, κομμένα σε χοντρούτσικες ροδέλες
μια φέτα μπακαλιάρος παστός, γύρω στα 750-1.000 γρ., χωρίς κόκαλο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
ελαιόλαδο για το σοτάρισμα και λίγο επιπλέον για το φούρνο
λίγη πάπρικα και μαύρο πιπέρι
μαϊντανός ψιλοκομμένος
χυμός από μισό ή ένα λεμόνι

Εκτέλεση συνταγής:Πατήστε εδώ για τη συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου