Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Πράσινο ριζότο με σπανάκι (3 μονάδες)

Πράσινο ριζότο με σπανάκι με 3 μονάδες από το ρύζι, την παρμεζάνα και το βούτυρο!

Υλικά συνταγής:

400 γρ. ρύζι για ριζότο (αρμπόριο ή καρναρόλι)
150 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
400 γρ. σπανάκι κατεψυγμένο
Λίγο ξίδι
1.200ml ζεστό σπιτικό ζωμό λαχανικών (για συνταγή δείτε εδώ)
4-5 κουταλιές της σούπας βούτυρο
αλάτι, πιπέρι,
άνηθος ψιλοκομμένος

Εκτέλεση συνταγής: Πατήστε εδώ για τη συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου