Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Μοσχαρίσιες μπριζόλες στο φούρνο, με βαλσαμικό ξίδι και κρούστα μυρωδικών (4 μονάδες)

Μοσχαρίσιες μπριζόλες στο φούρνο, με βαλσαμικό ξίδι και κρούστα μυρωδικών με 4 μονάδες από το κρέας, τις πατάτε και το λάδι (2 μορφές .

Υλικά (για 4 άτομα)

4 μπριζόλες μοσχαρίσιες, περίπου 300 γρ. η καθεμία, από σπάλα
3 μεγάλες πατάτες, σε λεπτές ροδέλες
2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, σε λεπτές ροδέλες

Για την κρούστα – μαρινάδα:

4 – 5 σκελίδες σκόρδου, καθαρισμένες και πολτοποιημένες (ή όσο σκόρδο θέλουμε)
1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένα φυλλαράκια μαϊντανού
100 ml ελαιόλαδο
30 ml ξίδι βαλσαμικό
αλάτι , φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κουτ. σούπας φυλλαράκια από φρέσκο θυμάρι (σε γλαστράκια, σε ματσάκια ή σε πλαστικά κουτάκια, στο τμήμα μαναβικής μεγάλων σούπερ μάρκετ), ψιλοκομμένα ή 1/2 κουτ. γλυκού θυμάρι, ξερό, τριμμένο

Διαδικασία: Για τη συνέχεια πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου