Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Τα μεγάλη οφέλη του βερίκοκου, φρέσκου και αποξηραμένου

Είναι ένα φρούτο με εξαιρετικές θρεπτικές ουσίες και χρήσεις, καθώς μπορούμε να το αξιοποιήσουμε όχι μόνο στην ζαχαροπλαστική αλλά και στην μαγειρική. Η εποχή του κρατάει λίγο, ξεκινά προς το τέλος Μαΐου και τελειώνει προς τα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου. Ωστόσο, τα αποξηραμένα βερίκοκα έχουν μεγάλη διάρκεια, δίνουν πολύ ενέργεια, είναι πλούσια πηγή διαιτητικών ινών καθώς και περιέχουν κάλιο, σίδηρο και αντιοξειδωτικά.
Το μικρό τους μέγεθος μη σας ξεγελά, τρία βερίκοκα μας δίνουν 60 θερμίδες.
Ας δούμε στην συνέχεια, τα θαυματουργά οφέλη των φρέσκων βερίκοκων: Για τη συνέχεια πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου