Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

Ο πιο υγιεινός τρόπος να μαγειρέψετε το ψάρι



Το τηγάνισμα μας φορτώνει με μεγάλες ποσότητες λιπαρών, ενώ το ψήσιμο στα κάρβουνα οδηγεί στον σχηματισμό επικίνδυνων χημικών ουσιών που ενοχοποιούνται για καρκίνο.
Αυτό συνεπάγεται ότι περιορίζονται οι επιλογές μας ως προς τη μέθοδο μαγειρέματος, αφού σκοπός μας είναι να εξασφαλίσουμε ότι το φαγητό που τρώμε είναι όσο το δυνατόν πιο υγιεινό.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου